FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon istilah mayar?

Simkuring nampi T / T, Uni Kulon, PayPal, Duit gram na Cash.

Naon wayah pangiriman?

Eta gumantung kana kuantitas urutan Anjeun dibeuli.

Naon standar tina pakét?

Ékspor pakét baku, atawa pakét ngaropéa husus.

Naon jenis kualitas produk pabrik Anjeun nawiskeun?

Urang nawarkeun harga paling kalapa kalawan kualitas pangalusna.

Dupi anjeun nampi bisnis OEM?

Sumuhun, urang nampi OEM kalawan otorisasina Anjeun.

Naon kapasitas produksina anjeun?

Urang bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan kapasitas produksina unggal produk ku email.

Naon ngeunaan pasar anjeun?

Urang ngajual produk mun Eropa, Amerika, Wétan Tengah, Asia jeung Afrika.

Naon jenis sertipikat anjeun boga?

Simkuring boga sertipikat ti ISO9001, 3C, CB, CE, TUV, SGS, PCT.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !