Tentang Kami

Kumaha urutan?

  1. Hayu urang boga wincik sasuai ka nu Anjeun.
  2. laporan petik bakal dikirim pikeun konfirmasi anjeun.
  3. Proforma invoice bakal dikirim pikeun mayar kana konfirmasi anjeun dina laporan petik
  1. Urang baris disusun pikeun jadwal produksi dina hiji poe sanggeus ngagaduhan pamayaran Anjeun.
  2. OEM / ODM téh ditarima.

 

garansi

  1. nanaon geus 18months.
  2. Mun produk nu aya cacad, mangga ngawartosan urang dina 10days sakali anjeun nampi pangiriman ka.
  3. Sakabéh produk kudu balik ka kami dina kaayaan aslina maranéhanana, ambéh cocog keur ngabalikeun duit atawa tukeur barang.

 

pamayaran

  1. Urang biasana make T / T (30% ku TT sateuacanna sarta 70% ku TT saméméh pangiriman).
  2. Lamun jumlah anu alit, éta bisa ditarima mayar ku Union Kulon, PayPal, Duit gram na Cash.

MXWTP, hiji profésional hiji-eureun Electronic tur listrik Trading Platform dina 5 luhureun Cina Electronic sarta médan listrik, anu lokasina di Cina éléktron Kota of Yueqing, Zhejiang, Cina. Gumantung ranté nu réngsé industri, kaunggulan industri jeung sababaraha sumber di wewengkon sabudeureun lokal sarta, MXWTP geus ngembangkeun kana perusahaan béntang ngora ku 600 rébuan pasagi gudang méter, netepkeun kalawan jualan, warehousing, logistik tur jasa dina sistem operasi. MXWTP dijieun hébat jilid jualan leuwih ti 100 juta RMB dina 2016, sarta tumuwuhna taunan geus leuwih ti 40% di 5 taun kaliwat. Urang taat kana konsep "Precision, Profesi, Integritas" pikeun ngalayanan nasabah global, nyorong pabrik Quality Cina ka unggal sudut dunya, sangkan éta pamaké global cinta pabrik Quality Cina.

zc

WhatsApp Online Chat !