• banner-1.3
  • banner-2.1
  • banner-3.2

naha milih MXWTP

MXWTP, hiji profésional hiji-eureun Electronic tur listrik Trading Platform dina 5 luhureun Cina Electronic sarta médan listrik, anu lokasina di Cina éléktron Kota of Yueqing, Zhejiang, Cina. Gumantung ranté nu réngsé industri, kaunggulan industri jeung sababaraha sumber di wewengkon sabudeureun lokal sarta, MXWTP geus ngembangkeun kana perusahaan béntang ngora ku 600 rébuan pasagi gudang méter, netepkeun kalawan jualan, warehousing, logistik tur jasa dina sistem operasi. MXWTP dijieun hébat jilid jualan leuwih ti 100 juta RMB dina 2016

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • Hangzhou dihadiran rapat
    12/06/18

    Hangzhou dihadiran rapat

    This is our trip to hangzhou for the One Belt And One Road BBS conference in Hong Kong  
    maca deui
  • A lalampahan kalawan pasangan a
    11/06/18

    A lalampahan kalawan pasangan a

    This is the international customers come to our company to discuss cooperation, we took them to our local most famous scenic spot huangtan cave to play
    maca deui
  • Hiji Beubeur Jeung hiji konperénsi Jalan BBS di Hong Kong
    11/06/18

    Hiji Beubeur Jeung hiji konperénsi Jalan BBS dina H ...

    On September 11, 2017 the second all the peak BBS “area” will be held in Hong Kong convention and exhibition center, “all the way along the” initiative release along the country’s huge ec...
    maca deui

hatur nuhun kanggo waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !