NEWS

  • Hangzhou dirawuhi patemon
    wektu Post: 06-12-2018

    Iki kita trip to Langkawi for Salah Sabuk Lan konferensi One Road BBS ing Hong Kong   Waca liyane »

  • A trip karo partner sing
    wektu Post: 06-11-2018

    Iki pelanggan internasional teka kanggo kita perusahaan kanggo ngrembug kerjasama, kita njupuk wong-wong mau kanggo paling misuwur titik apik guwa huangtan lokal kanggo muter Waca liyane »

  • Salah Sabuk Lan siji konferensi Road BBS ing Hong Kong
    wektu Post: 06-11-2018

    On September 11, 2017 ing liya kabeh pucuk BBS "wilayah" bakal dianakaké ing Hong Kong konvènsi lan pusat pameran, "kabeh cara bebarengan ing" release inisiatif bebarengan potensial ekonomi negara kang ageng, utamané ing kesempatan potensial ing daratan Cina lan ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !