FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa tembung pembayaran?

Kita nampa T / T, Union West, Paypal, Money Gram lan awis.

Apa wektu pangiriman?

Iku gumantung ing jumlahe sing dituku.

Apa standar paket?

Kaca paket standar, utawa paket selaras khusus.

Apa jenis produk kualitas pabrik Panjenengan kurban?

We offer prices paling competitive karo kualitas apik.

Sampeyan setuju bisnis OEM?

Ya, kita nampa OEM karo wewenang.

Apa kapasitas produksi?

Kita bakal pirembagan karo bab kapasitas produksi saka saben produk dening email.

Apa bab pasar?

We ngedol produk kanggo Eropah, Amerika, Timur Tengah, Asia lan Afrika.

Apa jenis certificate sampeyan duwe?

We duwe certificate saka ISO9001, 3C, CB, CE, TUV, SGS, PCT.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !