Babagan awake dhewe

Caranipun?

  1. Ayo kita duwe rincian kasenengan.
  2. laporan petik bakal dikirim kanggo konfirmasi panjenengan.
  3. Proforma invoice bakal ngirim kanggo pembayaran marang konfirmasi ing laporan petik
  1. Kita bakal disusun kanggo jadwal produksi ing siji dina sawise tak pembayaran.
  2. OEM / ODM ditrima.

 

Warranty

  1. babar pisan punika 18months.
  2. Yen prodhuk iku risak, mangga informasi kita ing 10days yen sampeyan nampa layang ing.
  3. Kabeh produk kudu bali kanggo kita ing kondisi sing asli, supaya nduweni kanggo mbalekaken utawa ijol-ijolan barang.

 

Pembayaran

  1. We biasane nggunakake T / T (30% dening TT advance lan 70% dening TT sadurunge layang).
  2. Yen jumlah cilik, iku ditrima kanggo mbayar Union West, Paypal, Money Gram lan awis.

MXWTP, profesional siji-mandeg Elektronik Listrik Trading Platform ing 5 ndhuwur China Elektronik lapangan Listrik, dumunung ing China Electron City of Yueqing, Zhejiang, China. Nyadari ing rentengan rampung industri, kaluwihan industri lan kaping sumber ing wilayah kono lokal lan, MXWTP wis dikembangaké dadi perusahaan star enom karo 600 ewu kothak mining meter, setelan karo dodolan, warehousing, logistics lan layanan ing sistem operasi. MXWTP digawe gedhe dodolan volume luwih saka 100 yuta RMB ing 2016, lan taunan wutah wis luwih saka 40% ing 5 taun kepungkur. Kita bakal kanggo konsep "Precision, Profesi, Integrity" kanggo ngawula pelanggan global, push Industri Quality Tionghoa saben sudhut ing donya, kanggo nggawe kedhaftar global tresna Industri Quality Cina.

zc

WhatsApp Online Chat !