• banner-1.3
  • banner-2.1
  • banner-3.2

kok milih MXWTP

MXWTP, profesional siji-mandeg Elektronik Listrik Trading Platform ing 5 ndhuwur China Elektronik lapangan Listrik, dumunung ing China Electron City of Yueqing, Zhejiang, China. Nyadari ing rentengan rampung industri, kaluwihan industri lan kaping sumber ing wilayah kono lokal lan, MXWTP wis dikembangaké dadi perusahaan star enom karo 600 ewu kothak mining meter, setelan karo dodolan, warehousing, logistics lan layanan ing sistem operasi. MXWTP digawe gedhe dodolan volume luwih saka 100 yuta RMB ing 2016

Read More

Featured produk

perusahaan warta

  • Hangzhou dirawuhi patemon
    12/06/18

    Hangzhou dirawuhi patemon

    This is our trip to hangzhou for the One Belt And One Road BBS conference in Hong Kong  
    maca liyane
  • A trip karo partner sing
    11/06/18

    A trip karo partner sing

    Iki pelanggan internasional teka kanggo kita perusahaan kanggo ngrembug kerjasama, kita njupuk wong-wong mau kanggo paling misuwur titik apik guwa huangtan lokal kanggo muter
    maca liyane
  • Salah Sabuk Lan siji konferensi Road BBS ing Hong Kong
    11/06/18

    Salah Sabuk Lan siji konferensi Road BBS ing H ...

    On September 11, 2017 ing liya kabeh puncak BBS "wilayah" bakal dianakaké ing konvènsi lan pameran tengah Hong Kong, "kabeh cara bebarengan ing" release inisiatif bebarengan ec ageng ing negara kang ...
    maca liyane

thanks kanggo wektu

WhatsApp Online Chat !